Kyllingsuppe

kyllingsuppe <meta name="description" content="oppskrift på lavkarbo, glutenfri og laktosefri kyllingsuppe" Kyllingsuppe ( 1 porsjon )

25 g smør eller laktosefri margarin
100 g kylling
1/2 løk
1 vårløk
1/4 paprika
3-4 cm chili
2 store tomater
1/2 buljongterning
1/2  ts karri
1 ts chili-pulver
1 ts paprika-pulver
et dryss cumin
2,5 dl vann
1 dl laktosefri fløte/ kokosmelk
















Stek opphakket løk og tilsett kyllingen. Jeg røsker fra hverandre en ferdiggrillet kylling, da går det fort, man kan også bruke kylling-filét som man kutter opp i terninger og steker godt.

Tilsett opphakket paprika og chili i pannen, og knus opp å strø en halv buljongterning over.
Så tilsetter man de flådde tomatene og tilsetter krydderet før man heller over vannet og fløten/kokosmelken. La det småkoke litt før servering.

Tomatene flår man ved å legge de i kokende vann i 2 min, etterpå tar man de opp fra vannet, drar av  skinnet og kutter fruktkjøttet opp i terninger.
De hjemme-flådde tomatene har mindre karbohydrater enn de ferdigflådde.