Pizzabunn av blomkål

Pizzabunn av blomkål <meta name="description" content="oppskrift på lavkarbo og glutenfri pizzabunn laget av blomkål" Pizzabunn av blomkål  ( medium )

200 g blomkål
1 egg
en klype salt

Legg rå blomkål i en blender og mal det opp. Blenderen min er lykkeligst når jeg bare tar litt og litt blomkål av gangen.

Ha den malte blomkålen over i en bolle, ta et dryss salt over, og rør inn ett egg.

Ha massen over på et bakepapir og klapp "deigen" utover med en skje, til den har en normal pizzabunn-tykkelse (slik du vil ha den). Blir bunnen for tynn holder den ikke så mye fyll.

Forvarm stekeovnen til 200 grader, og stek pizzabunnen på midterste rille i 20 minutter.
Ta steke-brettet ut og snu pizzabunnen, stek i 5 minutter til.

Ta pizzabunnen ut av ovnen og ta på fyll, stek i ca. 10 minutter til.

Her har jeg fylt pizzaen med tomatsaus, kylling, paprika og ost.