Myke kjeks

myke kjeks <meta name="description" content="oppskrift på lavkarbo, glutenfri og laktosefri mandel og kokos kjeks"

Myke kjeks ( ca 8-10 stk)

0,75 dl kokosmasse
1 dl mandler
0,5 dl sukrin
50 g smør eller laktosefri margarin
1 eggehvite
1 1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme

Du vil også trenge en mandelkvern og en blender.















Mål opp mandlene og mal de til mandelmel med en mandelkverner.
Kokosmassen legges i en blender og males til fint kokosmel.
Smelt smøret i en kjele.

Bland mandelmel og kokosmelet i en bolle, og tilsett sukrin, kanel og kardemomme.
Ha i en eggehvite og rør inn det smeltede smøret.

Form kjeksene på et bakepapir. Jeg  la en spiseskje deig på bakepapiret og trykket den flat med baksiden av skjeen, man kan også bruke undersiden av et glass.

Kjeksene stekes i en forvarmet ovn på 180 grader i 12-15 minutter, når de er ferdig stekt avkjøles de på en rist.